twee kinderen samen zeilen op prachtig meer - zeilschool stockfoto's en -beelden

Als je de vrijheid van zeilen wilt, het recht om zelf een boot te besturen, de mogelijkheid om dood te gaan, dan moet je je inschrijven bij de zeilschool in Zeeland. Wees klaar om alle technieken en manieren van zeilen te leren. Je zult een krachtig avontuur beleven dat van klas tot klas kan verschillen, afhankelijk van het weer. Misschien krijg je zelfs de kans om op de populaire Grote Meren te zeilen. Maar vergeet niet dat je in de zomer of bij koude wind niet kunt zeilen. Je moet geluk hebben om een ​​zeil van juli of augustus te vinden, wanneer de wind nauwelijks te onderscheiden is. Zelfs als de zomerwinden waaien en fel waaien, zijn er momenten waarop u, voor een korte tijd, zonder zeilen aangemeerd ligt. Je bent gekwalificeerd als je het 30 minuten kunt volhouden in deze toestand.

Onze school kan je meenemen voor een zeiltocht die niet alleen leuk, maar ook interessant is. In deze regio kunt u zich inschrijven voor een zeilcursus en een vaarbewijs aanvragen. Als u in aanmerking komt voor pensionering of gewoon wilt genieten van een zeiltocht, dan kunt u ervoor kiezen om met een stel te zeilen. Tijdens de Partner zeilcoaching kunt u genieten van snel en strak zeilen. Wil je zeilen zonder het proces langzaam te moeten doorlopen, dan kan onze Solo zeilcoaching je helpen je doel te bereiken. Je bent met een ervaren zeiler, misschien zelfs een instructeur. Je moet 300 meter kunnen zwemmen en het verschil kunnen zien tussen een 2'ck en 3'ck. Terwijl je vaart, trekt de boot je voort. Als je wilt versnellen, kun je naar de bovenbanen gaan. Slechts 1 uur zeilen kan u wel $ 80 kosten.

Je kunt een beetje kiezen voor de Road Trips of Pre-wenching Trips. "Roadtripping" verwijst naar een zeil met onbeperkt stoppen en gaan. Je krijgt een zeiltocht van 300 minuten en "verdwijnt" gedurende 5 minuten tot een zeiltocht van 1 uur. Dit type houdt voornamelijk geen reddingshulp in, waardoor uw zeil dodelijk is. Het is een zeer spannend zeil dat een ervaren zeiler als gids nodig heeft.

"Pre-wenching trippen" is een ander soort zeil dat in vijf of tien minuten wordt voltooid. Je begint met een korter zeil dat je naar de ingang van je boot brengt. Daarna ga je 5-10 minuten op een ontspannende reis, waarna je de langere reis hervat. Dit wordt soms het "tempo" zeil genoemd. Het "Tempo" zeilen moet in de juiste volgorde worden uitgevoerd, dat brengt meer risico met zich mee.

Dit zijn slechts enkele van de vele manieren om te zeilen op een zeilreis. Er zijn er misschien die u zelf zou hebben ontdekt.

Begrijp uw beslissing om te zeilen. Wil je alleen zeilen of met een paar mensen meevaren? Wat voor soort zeilen zou je willen? varen binnen uw budget? naar nieuwe werelden varen? of als groep zeilen? Het loont om voorbereid te zijn.

Vergeet het uiterlijk niet als u aan boord bent. Als u aan boord bent, bent u mogelijk gestrand of heeft u beperkte kennis van de kaart. Laat uw uiterlijk niet dicteren hoe u uw zegen doet.

Categories: Main