leuke aziatische 9 maanden oud jongetje spelen in kleurrijke kunststof kinderbox, schattig kind plezier indoor, beetje lachend kind permanent in wieg - boxen stockfoto's en -beelden

Boksen Tilburg

Ook als moeder een non-fighter is en fit wil blijven; de kleine meisjes zullen je snel vertellen dat ze helemaal weg zijn van de manier waarop je ze uithaalt en laat oefenen. Ze zullen harder pushen in de warming-up en in de praktijk. Ze zullen zelfs stoppen met oefenen als hun vrienden in plaats van te blijven en plezier te hebben met mama, je bij de groep blijft. Elke klas heeft een andere gids. De gids leidt de kinderen rond en laat ze kennismaken met de tandwielen.

Als uw kind een vechter is, zal hij waarschijnlijk met zijn moeder komen. Wees eerlijk tegen hem. Wees eerlijk tegen jezelf. Uw kind imiteert alleen de ouders. Maak niet je eigen afbeelding! Oefen thuis met je eigen kind. (Je moet gewoon zijn oefenpartner zijn.) Lijk op geen enkele manier op je eigen kind.

Mijn belangrijkste nadruk bij het lesgeven in boksen is veiligheid. Je doet hier een inspannende soort oefening. Je lichaam probeert een schadelijke uitdaging te beantwoorden. Vat het niet licht op als u in het verleden rugklachten of andere pijnklachten heeft gehad. Als niets goed voelt, moet u naar huis gaan en een tijdje rusten voordat u weer gaat trainen. Uw stressniveaus moeten laag zijn en uw hartslag laag. Een actiever kind is een beter kind! Je hoeft in het begin niet al je energie eruit te gooien. Je kunt kickboksen later introduceren; tegelijkertijd kan een andere geweldige introductie van een vechtsport je meer uithoudingsvermogen besparen dan een traditionele bokstraining.

Waarom boksen als een leuke activiteit voor de kleine kinderen? Omdat het werkt! Start een duoprogramma voor kinderen. Bereid ze voor op boksles. introductie Tai-tai spel voor de kinderen. Probeer de Freestyle met kinderen, hierdoor zullen ze harder pushen in de oefening. Houd het Tai-tai-spel klaar en de bokszak kan tegelijkertijd klaar zijn. Met plezier, effectiviteit en veiligheid en compatibiliteit plus communicatie, denk ik dat je een geweldige dag kunt hebben.

Categories: Main