Vrouw Uitoefenen

Er bestaat geen alternatief voor een workout in een fitnessruimte thuis. De reden hiervoor is ALTIJD dezelfde: een thuisgym is volledig blootgesteld aan de weersomstandigheden. Bij een open opstelling wordt uw lichaam volledig blootgesteld aan de elementen, of het nu warm of koud is of vochtig of waterig. Alle materialen waaruit een thuisgym bestaat, zijn volledig afhankelijk van de invloed van het weer buiten.

Hoe moet u een thuisgym kiezen? Volg deze basisrichtlijnen en richt uw fitnessruimte op de juiste manier in.

Welkom in het buitenland. U hebt uw fitnessruimte thuis ingericht en u realiseert zich hoe kaal deze is. Wat moet u nu doen? Je zou kunnen overwegen om je sportschool naar een andere locatie te verplaatsen. Hoewel thuis fitnessruimtes meestal buiten worden gebouwd, vereisen sommige plaatsen dat je ze binnen bouwt. Je keuze zal afhangen van een paar dingen. Is het weer binnen bevorderlijk voor het trainen buiten? Hoeveel ruimte heb je voor een fitnessruimte? Heb je de ruimte of zul je een extra kamer moeten zoeken? Het hangt ervan af hoeveel ruimte u hebt. Als u een hoek moet vrijmaken om een militaire persset te draaien, is het misschien beter om de kamer eromheen te bouwen. Kies de grootte van de ruimte op basis van hoeveel ruimte u hebt voor uw trainingsruimte, en u kunt later ruimte toevoegen met een extra deur, ruimtebespaarder of deurverdubbelaar. Wielen en een motor toevoegen is altijd leuk voor de extra ruimte en de wind kan helpen om van de workoutruimte een oefenruimte te maken, zolang u er maar geen hinderlijk voorwerp van maakt.

Pre-mades en trappen zijn frustrerend om schoon te maken. Als het winderig weer is of de zon schemert, kan het een hele klus zijn om rond te komen. U wilt niet de trap afrennen om een biceps curl set uit te voeren. Begin met de trap. Een trap van 16″ tussen de 2e en 3e trap, een deurlengte van 5/8″ en een deurknop op de vloer. Vanaf dit punt kunt u zoveel sets toevoegen als uw budget toelaat. Vergeet niet schoon te maken aan de onderkant, tussen de trappen en aan de bovenkant van de trap. Ladders zijn ideaal om te zien of er een trein op het pad staat waar je je op richt. Leg de lifthorloges in de prentenbak en laat ze op natuurlijke wijze drogen.

Zet je Thermosfles klaar door hem te verwarmen en de watertemperatuur te testen. Als hij 55 graden is, haal hem dan uit de scharnieren en de thermostaat en zet hem bij de thermosflespers of in een ziploczak met papier. Maak de thermoskan schoon met koffie of een van de drijfgasoplossingen en het is tijd om de scharnierdeksels die de achterplank ophangen weer vast te zetten. Installeer uw islandsexCardioaveritable. Reinig uw armaturen met een consumentenreiniger en het onderzoeken van uw HVAC-kanalen. U moet kiezen voor een warmtepistool voor de de-waxing, en week de armatuur w / haarlak en warm water. Het is beter om te veel dan te weinig te wassen. Herhaal dit proces voor elke armatuur die verwarmd gaat worden. Als u een stuk plasticfolie kunt vinden, zal het geweldig werken in een kater post. Zorg er alleen voor dat de folie niet te dik is, anders kan het plastic het vocht eruit bubbelen.

Koperen leidingen isoleren is een must. Als je het je kunt veroorloven, doe dit dan als je plafond! Het is de enige manier om te gaan. Als u 2″ X 6 ” vierkante Bills van draad vindt die rond 2″ X 6 ” ge├»soleerde draad worden gewikkeld, splits de draden 20 yds uit elkaar en gebruik dat voor uw plafond. Dit is meer dan genoeg om uw draden te verbergen!

Neem de tijd om uw plafond te ventileren. Sluit al uw ramen voordat u naar de blinden gaat. Houd de 3 ramen open en sluit ze als je doorloopt. Nadat u naar buiten bent gelopen, zorg ervoor dat u de 3 ramen openzet terwijl u terug de trap afloopt. Ze moeten allemaal dicht zijn. Nu bent u het plafond aan het ontluchten.

Ververs het water in uw toilet en voeg een vlotter toe, vul het tot de 100 graden markering, voor ongeveer 10 minuten of beter. Als uw toilet geen neopreen type is, voeg dan een vlottersupplement toe aan het water, ongeveer 1/8 kopje per 1000 gallon water. Als het water al zo hard is, dan weet je dat je te veel drijfmiddel hebt toegevoegd.

Terwijl je aan het dobbervissen bent in de broedplaats, richt je op verschillende objecten. Gooi de schaduw naar het water toe om de hengel te verbergen, en gooi kleine stukjes voer als je langs loopt. Soms als je een paar mooie blauwbaarzen hebt geland en ze lopen rond in het wier, kun je even wachten en ze een snel stromingsbad geven met je hengel. Doe dit voorzichtig zodat je ze niet doodt.

Gebruik het juiste aas en de juiste uitrusting om de vis moe te maken en hopelijk de forel een workout te geven. Teambuilding Utrecht

Categories: Sport