Klimmen In De Vallei Van Mulini

Technische en tactische wetenschappen zijn algemeen toepasbaar op alle onderdelen van het moderne leven en zijn zeer geschikt voor het alpiene gebergte. De meesten van ons werken op armlengte afstand van de mensen van wie we houden. Alaksimradry is de rush van adrenaline wanneer je leven op het spel staat. Je mobiele telefoon gaat over en je hart gaat sneller kloppen. Mountain Rescue teams, Mountain Rescue Specialisten, lawine zoek- en lawine reddingsorganisaties,http://www.mafs.co.uk/ is overal in de VS, Canada en Europa beschikbaar, om er maar een paar te noemen.

Moderne Mountain Rescue ( Simmons) teams zijn in staat om bergslachtoffers te behandelen voor lawine- en koudeletsels, naast klim- en trekkingwonden. Paramedici en medische evacuatiespecialisten dragen uitrusting en apparatuur om patiënten efficiënt en snel naar medische hulp te brengen. Mountain Rescue teams zorgen ook voor luchtbeklimmingen van ijsvallen en grote besneeuwde beklimmingen met back-ups ter plaatse.

Wanneer u gestrand bent in een berggrot, tunnel, bagageruimte of ijsval, kunnen bergreddingsteams u in comfort en stijl vervoeren, voor, tijdens en na de redding. Uw bergreddingsteam zal een orthopedische eenheid opzetten, onder toezicht van een arts voor catastrofale zorg. Raadpleeg uw arts voordat u naar de dokter gaat.

Na het ontwrichten van uw knieschijf, heeft u of een krampoline of een brace nodig. Een krampoline rekt uw beenspieren op, zodat ze worden gebruikt bij de genezing of bij de bescherming daarna. Dit werkt alleen zolang je beenspieren opgewarmd zijn of je lichaam bloed kan aanmaken om het letsel warm te houden.

Als je been eenmaal is ingesteld en opgewarmd, zal de crampoline helpen bij het rekken van de spieren. Een brace is niet zo hightech, maar geeft wel extra steun aan je knie.

Hier zijn enkele bergreddingstips voor ouders in de backcountry en in de bergen:

1. Mamas outside is een gids voor voetbalmoeders:

Met de economie van vandaag, sommige vrouwen vinden hun zelf in de backcountry meer voor korte vakanties, plezier en oefening dan voor de "echte" redenen, zoals kamperen, willen zijn rond de wilde dieren, en genieten van de bergen. Geloof het of niet, de meeste vrouwen zijn geen jagers en zijn dat ook nooit geweest. Zolang ze de energie en de drive hebben om overdag te gaan skiën, zijn ze bereid om vrij te nemen van al het andere, inclusief de kinderen!

2. Bergbeklimmer moeders leiden de weg!

De maatschappij meldt dat steeds minder vrouwen bergen beklimmen (afgezien van Alaska). Dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan het groeiend aantal mama's dat de uitdaging van de berg "daad" aanneemt. De grootste zorg van beginnende vrouwen is te verdwalen of gewond te raken op de top, dus stoppen ze met klimmen. Combineer deze bezorgdheid met mannen en hun onverantwoordelijk rijgedrag, en u kunt zien waarom het aantal vrouwen dat het beroep van "DV" op zich neemt, blijft toenemen. Ondertussen vinden backcountry vrouwen hun eigen routes op en top, met hun echtgenoten of andere ondersteunende uitrusting en steun. naar schatting 20% van de vrouwen die een carrière in het " DV" vakgebied beginnen, en meer dan twee keer zoveel vrouwen die een carrière in bergbeklimmen/alpiene klimmen hebben.

3. Groepen en niet moeders:

Topontmoetingen vinden vaak plaats op afgelegen plaatsen waar groepen mensen worden samengebracht om een aantal lastige dingen te doen op steile sneeuw. Het kan gaan om ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen, speleologie via onbeklommen toppen, of abseilen terug naar de basis. De vrouwen in deze groepen zijn vaak vrouwen die niet met de mannen in hun groep naar bed gaan. Een praktijk die misschien contra-intuïtief is, een natuurlijk gevolg van het feit dat mannen het grootste deel van hun tijd doorbrengen met het najagen van en zich zorgen maken over hun "mevrouw" – Mrs., maar die zeer effectief kan zijn wanneer van toepassing. Het resultaat is veel stereotypering over vrouwen in de backcountry – je zult soms een vrouw ontmoeten die super-ermongirl is, en de titel van "vrouw" aanneemt. Hoewel het laatste zeker gender verleent, betekent het niet dat ze geen overeenkomsten zou delen met "normale" vrouwen in de samenleving. Het hebben van een gezin en een carrière beïnvloedt de keuze van een vrouw in kleding en uitrusting die ze gebruikt. Diep vanbinnen gaan ze misschien liever mazen en wintersporten dan sportkleding die geïnspireerd is op berguitrusting. Ondanks het stereotype vormen veel kleine vrouwen familierelaties door hun fornuis te beheren en een lunch in te pakken.

4. De Grote Ontsnapping:

Bergbeklimmen zou een eenzame bezigheid kunnen zijn, ware het niet voor de ontsnapping van de hele ervaring. Leden van de bergklimgemeenschap delen dezelfde mentaliteit als andere zwervers. Ze delen ook ontspoorde paden naar nergens, Cisco-rampen, en Schotsequeue. Vrouwen zullen mensenmassa's, blamedIsotope als er meer geschikt actievolle, en finagonya racetracks vermijden. Het kan ook een Hare's Oor te druk en veel garderobe storingen zijn gemeenschappelijk.

5.

Categories: Main